Pressemeddelelse

Donation til Broen Horsens i anledning af Logen Vitus 50-års jubilæum

design/stjerne.png

I samarbejde med Den Danske Druideordens Humanitære fond har brødrene i Logen Vitus uddelt 20.000 kr. til BROEN – Horsens. Den 2. september 2022 var det 50 år siden Den Danske Druideorden kom til Horsens, Logen Vitus kunne herved fejre sit 50 års jubilæum i byen. I forbindelse med jubilæet, har logens brødre i fællesskab med Den Danske Druideordens Humanitære fond at doneret 20.000 kr. til BROEN - Horsens.

Gitte Holgaard og Jill Hagen fra BROEN – Horsens takkede for donationen som faldt på et sted den altid kunne finde anvendelse BROEN har som formål at støtte socialt udsatte børn og unge med kontingenter og udstyr til idræt eller andre fritidsaktiviteter. 

Donationen blev overrakt af Carl Egon Jensen fra Logen Vitus og Formanden for Den Danske Druideordens Fond Ib Fønsskov Mathiesen

Donationen blev overrakt af Carl Egon Jensen fra Logen Vitus og Formanden for Den Danske Druideordens Fond Ib Fønsskov Mathiesen

Målet er at få børnene ud blandt andre børn, hvor de kan være en del af et positivt fællesskab og spejle sig i voksne rollemodeller og dermed få nogle succesoplevelser og en styrket tro på sig selv. 

BROEN hjælper børn fra socialt udsatte familier - det kan eksempelvis være enlige mødre/fædre, sygdoms- ramte familier og familier med sociale problemer, hvor familiens situation betyder, at barnet ikke har mulighed for at deltage i et aktivt fritidsliv sammen med andre børn eller unge. 

Uddelingen skete under fejringen af Logen Vitus 50-års jubilæum i logens lokaler i Kildegade under overværelse af loge brødre fra logerne under Den Danske Druideorden samt brødre fra Tyskland. 

bubble