Logen Sirius

Logen Sirius

Horsens

  • Logenummer: 14
  • Grundlagt: 1978
Logen Sirius, Den Danske Druideorden

Mødedag:

Tirsdage lige uger (lige år)
Tirsdage ulige uger (ulige år)

Adresse:

Kildegade 11
8700 Horsens

E-mail:

Telefon:

Embedsmænd 2023-2025

ÆÆ:
Kevin Refvik
UÆ:
Jacob Lausten von Wildenradt
SKR:
Casper Fausing
SKM:
Waldemar-Jacub Sawicki
MA:
Henrik Gjesing Antvor
IV:
Brian Mogensen
YV:
Lars Højager Hansen
MU:
Peter Helms
Tjg. OÆ:
Leif Kjærskov Pedersen

Om Logen Sirius

Logen Sirius holder til i ”Logebygningen”, Kildegade 11, 8700 Horsens, som logen er medejer af gennem Ejendomsforeningen Kildegade 11.
Brødrene samles til logemøder hver anden tirsdag i vinterhalvåret fra september til maj.

Logen Sirius er en forholdsvis ung loge. Logen blev grundlagt af 9 brødre under Den Frie Druideorden i 1978. Efter fem år som ”Frie Druider” blev Sirius, som på det tidspunkt var vokset til 23 brødre, den 29. oktober 1983 optaget i Den Forenede Gamle Druideorden (FGDO).

I 2015 afgav Logen Sirius 13 brødre til etableringen af en helt ny loge i Vejle, som kom til at hedde Logen Camelot. Logen Camelot er kommet rigtig godt fra start og har virkelig fået fodfæste i Vejle. Dette betyder også at Logen Sirius har åbnet op for tilgangen af nye brødre.

Logen Sirius har i 2023 lavet et større generationsskifte i logens embedsmænd, således er Kevin Refvik blevet installeret som den nye Ædel Ærk. Kevin har været en del af logens ledelse siden 2017 og har nu påtaget sig rollen som leder af logen. Kevin er 35 år gammel og er dermed den yngste Ædel Ærk i Danmarks historie. 

Der er pr. 2023 omkring 45 brødre i Logen Sirius i alderen fra ca. 30 år til ca. 80 år.

Der afholdes løbende informationsaftener for interesserede, så hvis du er interesseret i et liv som logebror, er du meget velkommen til at kontakte os for yderligere information.

Logen Sirius, Den Danske Druideorden
bubble