Logen Sirius

Logen Sirius

  • Grundlagt: 1978
  • Mødedag: Tirsdage i ulige uger (ulige år) - Tirsdage i lige uger (lige år)
  • Adresse: Kildegade 11, 8700 Horsens
  • E-mail: logensirius@gmail.com
  • Telefonnummer: 7561 8236

Ansøg

Beskrivelse

Logen Sirius holder til i ”Logebygningen”, Kildegade 11, 8700 Horsens, som logen er medejer af gennem Ejendomsforeningen Kildegade 11.
Brødrene samles til logemøder hver anden tirsdag i vinterhalvåret fra september til maj.
Logen Sirius er en forholdsvis ung loge. Logen blev grundlagt af 9 brødre under Den Frie Druideorden i 1978. Efter fem år som ”Frie Druider” blev Sirius, som på det tidspunkt var vokset til 23 brødre, den 29. oktober 1983 optaget i Den Forenede Gamle Druideorden (FGDO).

I dag - pr. 1. oktober 2015 - tæller Logen Sirius 60 brødre.
Vi forventer, at antallet af brødre i nær fremtid vil falde til omkring 50, idet Sirius-brødre har givet tilsagn om at medvirke ved etablering af en helt ny loge i Vejle. Denne loge forventes at være etableret omkring den 1. december 2015.
Nedgangen betyder omvendt, at Logen Sirius får mulighed for at optage nye brødre. Der vil i løbet af vinterhalvåret blive afholdt informationsaftener for interesserede, så hvis du er interesseret i et liv som logebror, er du meget velkommen til at kontakte logen for yderligere information.
Logen Sirius kan kontaktes pr. mail til logensirius@gmail.com. Du vil så ved først givne lejlighed blive inviteret til en informationsaften, hvor du vil få lejlighed til at deltage i et ”Brodermåltid” med logens nuværende brødre.

bubble